Vi hjälper marknads, sälj och support team att bli framgångsrika

Spotler förser ambitiösa marknadsförare och kundtjänstpersonal med rätt verktyg och teknik för att engagera sin publik, förbättra kundupplevelsen och kundresdan. Vi hjälper företag att utveckla sin verksamhet.

Image

Vi löser marknads och säljutmaningar för företag

Image
Email marknadsföring

Från personliga B2C e-commerce kampanjer till enkla nyhetsbrev.

Image
B2B Lead Generation

Gör din hemsida till ett viktigt verktyg - generera leads och insikter till ditt säljteam.

Image
Kunddata

Få full kontroll på din kunddata och leverera skräddarsydda kampanjer baserat på just den datan. Det ökar relevansen vilket i sin tur ökar konverteringen.

Image
Engagemang

Öka kommunikationen med dina kunder med meddelanden på sociala medier, chatbots, och annan kommunikation som ökar konverteringen.

Mer än 4000 kunder använder Spotler

ESPN
Toshiba
Banqsoft
IDG-SE
Swedma
thyssenkrupp
EU
toyota

Plattformar med service

Vi ser våra programvaror som plattformar och de ska levereras som plattformar med service. Vi är stolta över att erbjuda expertis som hjälper våra kunder med att utveckla sin kommunikation.

Image

Vi integrerar Spotler med din verksamhet

Vi skräddarsyr våra lösningar så att de passar med den teknologi du redan använder. Här är några exempel på lösningar vi integrerar med:

Salesforce
Sage
Zoho
Microsoft Dynamics
Shopify
Zapier
Exact
Magento

Karriär

Häng med i vårt fantastiska team och hjälp oss att ge ambitiösa marknadsförare och kundtjänstpersonal rätt marknadsförings- och kommunikationsverktyg för att engagera sina kunder, förbättra kundupplevelsen och utveckla sina verksamheter.

“Great people who care about each other and about what they do. Team culture is based on results, not who is first into the office or last to leave. Management has a vision for the product and are pushing rapidly to achieve it” – Glassdoor Review

Image

Hör av dig

Låt oss visa dig hur Spotler kan utveckla din verksamhet. Om du vill ha en demo, eller bara ta ett snack så:

Image
Go to top
Kontakt