Email marknadsföring

Oavsett om du vill skicka ett enkelt nyhetsbrev eller en helt automatiserad, personlig kampanj gör vår programvara e-postmarknadsföring enkel.

Image

Leverera attraktiva, dynamiska och engagerande e-postmeddelanden direkt till mottagarens inkorg.

Oavsett om du vill skapa mycket personliga B2C-riktade e-handelskampanjer, generering av potentiella kunder i B2B, transaktionsmail som håller kunderna informerade eller interna nyhetsbrev som är avgörande för medarbetarnas engagemang, har Spotler lösningen.

Enkelt för alla

Från ett kommunikationsproffs som då och då skickar ut ett e-postmeddelande till en erfaren e-postmarknadsförare som sätter upp automatiserade, riktade kampanjer dagligen: vår plattform sätter användarvänlighet i centrum för våra lösningar. Gör det möjligt för marknadsförare att designa sina egna e-postmeddelanden, välja från vårt bibliotek med responsiva mallar, ladda upp sina egna layouter eller arbeta med våra e-postexperter för att utveckla en anpassad design som fungerar för dig.

Var relevant och engagera dina mottagare

Skapa e-postkampanjer som är riktade, baserat på segment och publikintresse, för att leverera dynamiska och personliga e-postmeddelanden som är effektiva. Vår plattform gör att du kan skapa och hantera dessa segment och enkelt konfigurera vem som får vilket innehåll.

Intelligent automation

Spotler tillhandahåller verktyg som gör det möjligt för marknadsförare och kommunikationsproffs att bygga avancerade, automatiserade e-postkampanjer som utlöses dynamiskt av publikens handlingar, livshändelser eller intressen. De anpassar sig till deras förändrade beteende eller kundresa och ser med andra ord till att mottagaren alltid är engagerad.

Engagerande transaktioner

E-post är en nyckelkomponent i alla transaktioner, från kontoinställning, lösenordspåminnelser, orderbekräftelser, prenumerationsförnyelser eller tillhandahållande av bokningsdetaljer, dessa är viktiga kontaktpunkter i kundupplevelsen och behöver inte vara tråkiga. Vår teknologi är ofta djupt inbäddad i vår kunds transaktionssystem och back-office som behöver pålitlig e-post- och SMS kapacitet.

Med insikterna du behöver

Marknadsföring är inte längre gissningar, våra e-postlösningar tillhandahåller rapportering och dataanalys för att förstå effekten din marknadsföring har på din publik och snabbt upptäcka vad som fungerar. Förstå hur många av dina mottagare som har öppnat meddelandet och klickat sig vidare till din webbplats, webbshop eller landningssida och integrera med de andra systemen, som webbanalys och ditt CRM för att få en helhetssyn på din marknadskommunikation.

Leverera bättre mejl

Icon
Enkelt att använd

Ditt team kan skicka engagerande och relevant kommunikation

Icon
Relevant och målinriktad

Leverera dynamiska och personliga kampanjer med bevisad effekt på mottagaren

Icon
Avancerad automation

Bygg dynamiska kampanjer som guidar mottagaren igenom köpresan

Icon
Låt konversationen fortsätta

Håll mottagaren engagerad med transaktionsmejl

Icon
Mät och optimera

Förbättra dina kampanjer kontinuerligt genom att alltid hålla koll på statistiken.

Vi kan visa dig

Kontakta ditt Spotler-team och låt oss visa dig hur Spotler hjälper över tiotusen marknadsförare och kommunikationsproffs att bli framgångsrika i sin e-postmarknadsföring med en lösning som passar deras behov.

Image
Go to top
Kontakt