Kundtjänst

Spelar ingen roll hur bra vara plattformar är, vi vet att du kommer att ha frågor eller hitta någonting som inte fungerar som det ska och då är det bra att veta att du kan kontakta vår kundtjänst på direkten.

Image

Kunniga och vänliga

Har du en fråga? Vi tänker på vår programvara som SaaS med en tjänst och vi är stolta över att erbjuda vänlig, lokal support på marknaden direkt via telefon, e-post eller livechatt. Istället för ett ansiktslöst företag som har telefonnummer som är omöjliga att hitta, finns våra experter till hands för att hitta svaret tillsammans med dig.

Expertlösningar

Våra lokala supportteam består av produktexperter som talar ditt språk och kan programvaran utan och innan. I nästan alla fall löser de ditt problem med ett samtal och har alltid svar på din fråga, vilket leder till att 95 % av våra kunder säger att de är mycket nöjda med hur deras fråga löstes. Om du inte har ett specifikt problem, bara har en fråga eller vill ha lite vägledning om bästa praxis med vår programvara, varför inte boka ett möte med någon av dessa produktspecialister?

 

Ett varmt välkomnande

Med Spotler får du inte bara en inloggning till produkten och ett e-postmeddelande som önskar dig lycka till. Vi har ett omfattande onboarding-program för att säkerställa att ditt team får ut det bästa värdet av vår programvara och att det levererar det du behöver. Om du behöver mer finns vårt erfarna interna expertteam tillgängliga för att ge utbildning, och våra lokala professionella tjänster kan ta dig igenom varje steg i plattformarna.

Du kan hjälpa dig själv, också

Med våra lösningar och produkter erbjuder vi omfattande dokumentation, onlinehjälpcenter och FAQ skrivna av våra experter för att hjälpa våra kunder att hjälpa sig själva, ofta är den hjälp du behöver ett klick från produkten.

Tillgängliga och vänliga

Icon
SaaS med service

Lätta och kontakta och vi är här för att hjälpa

Icon
95% nöjdhetsgrad

Nästan alla våra kunder är nöjda med hur vi hanterar deras problem i plattformarna

Icon
Marknadsexperter

Expertis via telefon, email eller chat

Icon
En bra start

Vi hjälper dig att komma igång

Icon
Hjälp dig själv

Många lösningar och dokumentation finns redan online

SaaS med service

Trött på att jobba med ansiktslösa verktyg, inte hitta telefonnummer till support och så vidare? Kom då över till oss

Chatta med vårt lokala team och ta reda på, oavsett vilka utmaningar du har vi kan hjälpa dig med teknologi och råd för att förbättra din kommunikation och marknadsföring.

Image
Go to top
Kontakt