Sociala Medier

Vår allt-i-ett-plattform gör det enkelt att publicera rätt innehåll vid rätt tidpunkt på alla dina sociala mediekonton och sedan spåra dina resultat.

Image

All social media – i en plattform

Skapa och publicera relevant och intressant innehåll, upptäck hur du effektivt engagerar din publik, får den bästa avkastningen och dela publikinsikter med dina marknadsförings- och kundtjänstteam – allt från en lättanvänd plattform.

En plan för alla

Hantera och publicera dina inlägg på alla dina sociala mediekonton med vår medieplanerare, en enkel kalendervisualisering av alla dina schemalagda inlägg som ger ditt team en översikt över vilka inlägg som kommer att visas på vilka plattformar. Se till att ditt team genomsyras av samarbete för att definiera och kartlägga dina sociala mediekampanjer, och pausa eller boka om dina inlägg om saker förändras.

Ha koll på ditt innehåll

Se prestandan för ditt innehåll med en enda blick på en kontrollpanel. Mät antalet fans, engagemang, kommentarer, visningar, delningar och klick och sätt den omfattande statistiken i fokus. Få insikter för att vässa din strategi för sociala medier, mäta dess effektivitet mot dina mål och rapportera om avkastningen på investeringen.

Lär känna din publik

Sociala medier handlar om socialt beteende och ses allt mer som en stödkanal för dina kunder. Från ett gränssnitt kan du interagera med din publik, bygga relationer och lära dig vad som intresserar dem genom att ställa frågor och svara på svar och kommentarer. Och när en kund har en fråga eller en kommentar kan du vara där, i realtid, i den kanal de föredrar.

Integrerad kundtjänst

När en kund har ett problem idag söker de allt oftare sociala medier, WhatsApp, meddelandekanaler och livechatt för att få hjälp. De kommer att berätta om sin upplevelse av en produkt eller tjänst på recensionssajter och forum, som nu är en viktig källa till forskning för andra potentiella kunder som letar efter en tjänst eller produkt som din. Håll koll på alla dessa kundinteraktioner och svara med en tydlig och koncis instrumentpanel som ger en 360′ vy över alla dessa beröringspunkter.

Alla kanaler – en kontrollpanel

Icon
En vy

Håll koll på dina sociala medier

Icon
En delad plan

Samarbeta och planera dina kampanjer

Icon
Reagera snabbt

Svara på kundernas frågor

Icon
Service

Integrerad med dina system och tjänster

Icon
Mät effektiviteten

Insikter som hjälper dina strategier

Ta en titt

Låt oss visa dig hur du kan förenkla din marknadsföring i sociala medier, vi visar dig hur du gör om du kontaktar oss.

Image
Go to top
Kontakt