Customer Data Platform

Sätt din kund i centrum, ha 100 % kontroll över din datainsamling och leverera personliga, effektiva kampanjer.

Image

Samla data och engagera din kund

Vår plattform ger dig full kontroll över din data och, ännu viktigare, får din data att jobba för dig. Börja med en 360-graders kundvy som synkroniseras med alla marknadsföringskanaler och använd denna data för att engagera din publik över den kanal de väljer med mycket personliga webbupplevelser och flerkanalskommunikation.

360 profil

Vår plattform gör det möjligt för dig att koppla all relevant data från dina marknadsförings-, kundtjänst- och försäljningsplattformar för att skapa en 360-graders kundvy i ett anpassningsbart arkiv som ger en tydlig överblick över all relevant data för varje kund. Vilka de är, vilka händelser som utlöste deras beteende och var de befinner sig i kundresan.

 

 

Agera på dina insikter

Med flertalet datainsamlingspunkter per kund bildas snabbt relevanta målgrupper kring vanligt beteende, produkt- eller ämnesintressen, delade egenskaper och attribut för att bilda de inriktningssegment du behöver. Vår plattform gör det möjligt för dig att definiera dessa målgrupper genom vår Audience Builder och förvandla dem till handlingsbara segment för att skapa en engagerande, personlig upplevelse på din webbplats, sociala medier, genom visningsannonser eller i e-postkampanjer.

Gäller i alla kanaler

En strategi som genomsyrar alla kanaler är en helig gral inom marknadsföring, vår plattform hjälper dig att komma dit. Rikta enkelt in dina målgrupper i alla kanaler och bygg köpresor som anpassar sig till din kunds beteende synkroniserat över varje digital kontaktpunkt.

Testad, och testad igen

Idag är mätning ledordet inom marknadsföring och marknadsförare uppmuntras att prova saker och lyckas eller misslyckas snabbt. Utöver kundinsikten gör vår plattform det möjligt för marknadsförare att prova flera versioner av en kampanj och, med automatiserad multivarianttestning, hitta vilken som är mest effektiv och automatiskt byta om ett alternativ fungerar bättre.

Kraften i att göra saker personliga

Oavsett om du erbjuder konsumentprodukter, värdefulla lösningar, tjänster eller användbart innehåll för att hjälpa din köpare att fatta ett beslut, är att tillhandahålla relevanta rekommendationer, anpassade efter deras behov och beteende en beprövad strategi för att bryta igenom bruset. Nå din målgrupp och förbättra avkastningen på din digitala marknadsföring och merchandising. Vår plattform hjälper dig att förutsäga och erbjuda rätt rekommendationer vid exakt rätt tidpunkt på din webbplats, dina annonser och e-postmeddelanden.

 

 

Det är enkelt

Du behöver inte vara raketforskare för att arbeta med våra verktyg, de färdiga integrationerna som gör livet enkelt för dina utvecklare och du kan enkelt skapa segment med vår Audience Builde. All data och insikt för att skapa kundresorna gör hela processen väldigt enkelt. Med ett enkelt dra-och-släpp-gränssnitt designar du kundresan, triggers som signalerar nästa åtgärd och vem som ser vilka rekommendationer och tar emot din kommunikation. Enkelt!

 

Gör din kommunikation personlig

Icon
Behåll kontrollen

Strukturera din marknadsföring till ett centralt nav för all din kunddata

Icon
360' profil

Få insikter om den moderna flerkanalskonsumenten

Icon
Öka engagemanget

Segmentera din målgrupp och visa produkter och innehåll som de är intresserade av

Icon
Omnichannel

Ge en konsekvent upplevelse oavsett var konsumenten interagerar

Icon
Länka upp din verksamhet

Lär känna all relevant kunddata i ditt bolag

Låt oss visa dig

Kontakta Spotler och låt oss visa dig hur enkelt det är att sätta din kund i centrum för din marknadsföring och merchandising, koppla ihop all din data och driva relevanta, personliga kampanjer i alla dina marknadsföringskanaler.

Image
Go to top
Kontakt