Våra tjänster

Vi är stolta över att kunna erbjuda ”SaaS med service” det vill säga du får inte bara ett lösenord till plattformen och ett lycka till, utan du får ett team som hjälper dig med allt i plattformen.

Image

SaaS med service

Våra team hjälper dig att få ut maximalt ur plattformen, men även med best practices inom design, skapande av mejl eller en kundresa. Vi kan även gå in på djupet och titta på hur du kommunicerar idag och hur du bör dela upp din databas för att få ut max av den.

Får ut maximalt ur plattformen

Givetvis är användarvänligt ett ledord för oss, det ska vara enkelt att använda våra plattformar och våra software, men om vi hjälper dig att få ut maximalt ur plattformen får du bästa valuta för pengarna också. Därför hjälper våra team dig med allt från att komma igång till att bli en riktigt avancerad användare. Vi skräddarsyr våra träningar och kan antingen köra dem digitalt, eller kommer vi och hälsar på hos er.

Lita på oss

Våra team är inte bara tränade i våra produkter och plattformar, vi kan hjälpa dig med alla aspekter inom digital marknadsföring och support. Vi kan hjälpa dig få projekt lanserade, hjälpa dig bygga en kundresa eller snabbt ge dig råd kring hur du bygger ut din marketingautomation. Vi kan även titta på leveransaspekter eller avlasta dig om du har väldigt många designer som måste skapas för tillfället.

Expertis

Det finns ett amerikanskt uttryck ”this is not our first rodeo” och vi delar gärna med oss av vad vi har lärt oss på vår resa hittills. Våra team har dels gjort hundratals implementeringar så här långt utan fått unika insikter på allting SaaS relaterat vad det gäller utskick, meddelanden, sociala medier och chattar.

Tekniska tjänster

Bra kundservice eller för övrigt de flesta marknadsföringstjänster baseras på att data delas mellan plattformar. Våra tjänster är byggda för att passa in i ditt teknologiska ekosystem med våra connectors, integrationer och mallar. Vi kan givetvis skräddarsy (vid behov) dina integrationer, system och kundresor.

Gör dina kund och mottagarresor personliga

Icon
Software med service

Ett team med experter

Icon
Best practice

Inte bara produktexperter, experter på digital marknadsföring

Icon
Vi kan det här

Hundratals implementeringar

Icon
Datadrivna

Våra råd drivs av insikter i data

Icon
Geek squad

Ta ett möte med våra tekniska experter

En hjälpande hand

Ta reda på hur våra team av produkt, kundtjänst, digitala marknadsförare och tekniska experter kan hjälpa dig att ta din verksamhet till nästa nivå. Vi hjälper dig från steg ett tills du är nöjd med hur allt fungerar.

Image
Go to top
Kontakt