Lösningar

Vi hjälper marknads och kundavdelningar bli framgångsrika med skräddarsydda lösningar för varje avdelning, företag och industri.

Image

Vi hjälper er lyckas

Spotler ger er rätt verktyg för att kommunicera med era kunder, förbättra deras upplevelse och bild av ert varumärke och utveckla er verksamhet genom försäljning eller varumärkesbyggnad.

Automatisera

Gör din kommunikation enkel

Email marketing

Om du vill skicka ett enkelt nyhetsbrev eller en helautomatiserad personlig kampanj gör vårt verktyg det enkelt för dig.

Gör ditt säljteam glada

B2B Lead Generation

Förvandla din webbplats från en broschyr som mäts i design till ett viktigt verktyg för att generera potentiella kunder som ger insikt i dina besökare och hjälper ditt säljteam att starta en konversation.

Insikter

Förstå dina kunder

Kunddata

Sätt din kund i centrum för det du gör, ha 100 % kontroll över kundresa, berikning och leverera personliga, effektiva kampanjer.

Engagera

Var där dina kunder är

Omni kundtjänst

Bli bäst på digitalt kundengagemang med våra allt-i-ett-lösningar för webb, meddelandehantering, chatbots, medieövervakning, ryktehantering och dataanalys.

Gör sociala medier enkla

Sociala medier

Skapa och publicera relevant och intressant innehåll, upptäck hur du effektivt engagerar din publik, får den bästa avkastningen och dela insikter med dina marknadsförings- och kundtjänstteam.

Transaktioner

Öka försäljningen

E-handel och detaljhandel

Öka försäljningen, få återkommande affärer och behålla kunder med vår e-handels- och detaljhandelslösning som inkluderar personliga dynamiska e-postmeddelanden och webbplatspersonalisering.

Få ditt meddelande levererat

Transaktionsmejl

Företag av alla storlekar är beroende av transaktionsbaserad e-post för att få kontakt med kunder efter att de engagerat sig i sitt varumärke. Vår programvara gör det enklare att skapa meningsfulla meddelanden som alltid når inkorgen.

Låt oss visa dig

Kontakta oss och låt oss visa dig hur vi kan hjälpa dig att öka din marknadsföring och glädja dina kunder med vårt breda utbud av lösningar som är byggda för att lösa dagens utmaningar med digitalt engagemang.

Image
Go to top
Kontakt