Transaktionsmejl

Företag i alla storlekar är beroende av transaktionsbaserad mejl för att få kontakt med kunder efter att de engagerat sig i varumärket. Vår programvara gör det enklare att skapa meningsfulla meddelanden som alltid når inkorgen.

Image

Få in ditt meddelande till inkorgen

Vår europeiska API plattform ser till att ditt meddelande når inkorgen och våra delivery rates är väldigt höga.

Designa, leverera och spåra

Ge dina kunder en bra upplevelse med vackert utformade orderbekräftelser och personliga välkomstmeddelanden, eller håll dem uppdaterade med direkt leveransstatus. Vad du än skickar ser vi till att de hamnar i inkorgen!

 

Få in mejlen i inkorgen

Du vill att all kommunikation alltid ska komma i inkorgen. Med transaktionella e-postmeddelanden MÅSTE de dock komma dit. Transaktionella e-postmeddelanden innehåller värdefull information för din kund, så du behöver en plattform som garanterar leverans.

Från enkel HTML till avancerad datastruktur

Oavsett vad du skickar erbjuder vi verktygen för att få ut det mesta av din kommunikation. Lägg till mallar, dynamiska bilagor, öppnings- och klickspårning och mycket mer!

Data flödar åt båda hållen

Vad händer med dina mejl efter att du skickat dem? Mät studsar, leveransbarhet, engagemang, genomklickningar och få den informationen i realtid.

Ditt meddelande levererat

Icon
Nå inkorgen

Leverera på en sekund

Icon
Enkel integration

Koppla upp mot SMTP eller API

Icon
Privacy guaranteed

Europeisk plattform med alla nödvändiga certifieringar

Icon
Enkel autentisering

Skicka SPF, DKIM, och DMARC justerade mejl

Icon
Håll din data ren

Skicka mejl till dina existerande kunder

Kom igång

Vi jobbar med varumärken över hela Europa som Pathé, Currys, Teamtailor, DPD, CAB, Zusss, Siemens och många fler så chatta med vårt team, få en gratis provperiod och se hur vi kan leverera just ditt meddelande.

Image
Go to top
Kontakt