Mediaövervakning

Håll koll på ditt varumärke och rykte, få handlingskraftiga marknadsinsikter och förstå effekten av din marknadsföring, kommunikation och PR.

Image

Ett finger på pulsen

Ett varumärkes rykte online är surt förvärvat och lätt förstört, och sociala medier har alltmer blivit en plats för konsumenter att bedöma och interagera med varumärken, produkter och tjänster. De förväntar sig ett gensvar och stöd, och du behöver ett effektivt sätt att reagera och vara närvarande i alla dessa kanaler. Dessutom kan ett finger på pulsen på sociala medier ge ditt företag en fördel när det gäller att förstå vad din konsument tänker på.

Image

Rykte och krisövervarkning

Ditt rykte är allt för dig, men vem har tid att hålla ett öga på varje digitalt medium där ditt varumärke, produkt eller tjänst nämns? Spotler kan hjälpa dig att hantera ditt rykte effektivt och effektivt 24 timmar om dygnet, 7 dagar i veckan, medan du fortsätter med ditt dagliga jobb. Bli uppmärksammad på vad som sägs om dig och spåra varumärkesentiment från flera kanaler och miljontals meddelanden.

Image

Ta vara på möjligheterna

Mängden innehåll som delas online är en rik källa till marknads- och konsumentinsikter, som inte bara visar vad världen tycker om ditt varumärke, utan kan exponera möjligheter i vad konsumenten letar efter, hur du positionerar dina produkter och tjänster och vad dina konkurrenter kanske saknas. Med rätt sorts insikter och datadrivna råd vet du var möjligheterna finns på din marknad och du kan ta vara på dem.

Image

En kontrollpanel

Du behöver inte ha koll på de myriader av kanaler där dina konsumenter finns, utan få en skarp överblick över allt som sägs och skrivs om din organisation på ett och samma ställe. Skapa smarta sökningar efter viktiga teman, ditt varumärke eller konkurrenter och ha dessa till hands i vår instrumentpanel eller i din inkorg.

Image

Alla källor

Med tillgång till alla stora digitala och sociala medier kombinerar vi miljontals källor åt dig i en tydlig instrumentpanel. På så sätt är det som sägs om dig online och offline på sociala medier, recensionssajter, bloggar, forum, radio, tv och tryck omedelbart tillgängligt.

Image

Mät effekterna av din marknadsföring

Förstå effekten av din marknadsföring, kommunikation och PR för att visualisera din räckvidd, varumärkessegment och medievärde. Se direkt vilka investeringar som lönar sig och var det finns utrymme för förbättringar med data inifrån och utanför din organisation.

Dina ögon på världen

Icon
Vårda ditt rykte

Håll koll på vad som sägs om ditt varumärke och svara snabbt

Icon
Marknadsinsikter

Hitta nya möjligheter med konsument och konkurrentinformation

Icon
Alla kanaler

Koppla upp mot sociala medier, hemsidor, blogger, forum, radio, tv och tryckta annonser

Icon
Mätbar marknadsföring

Få insikt i din varumärkes och direktmarknadsföring samt PR

Icon
Kontrollpanel

En kontrollpanel kontrollerar precis allt så du får en bra och snabb överblick över allt som händer.

Ta kontrollen över ditt varumärke.

Låt oss visa dig hur du kan spåra ditt rykte, få insikter och förstå vilken genomslagskraft din marknadsföring faktiskt har. Allt i en kontrollpanel.

Image
Go to top
Kontakt