Öka konvertering

Spotlers e-commerce plattform ökar din konvertering.

Image

Smart marknadsföring för e-commerce

E-post marknadsföring är fortfarande en av de mest effektiva kanalerna vad det gäller att nå dina kunder, leda dem till ett köp och se till att de kommer tillbaka fler gånger. Spotler gör detta enkelt och ser till att du kan nå din målgrupp och sätta upp personliga, relevanta erbjudanden och automatiserade kampanjer som är enkla att använda och med analys på allt beteende behöver du inte gissa vad ditt nästa steg är.

Image

Länka upp din online affär

En koppling mellan din plattform och Spotler är viktig då du synkroniserar kontakter, produkter och beställningar vilket leder till en perfekt kundresa. Integrationen ger dig insikter i kundbeteende, du kan starta kampanjer automatiskt och hämta rapporter.

Spotler har en direkt koppling till de flesta plattformarna på marknaden, Magento, Shopify, Woocommerce och så vidare.

Standard e-commerce kampanjer som är redo att lanseras

Spotlers e-commerce plattform innehåller våra standard kampanjer vilket gör att du kan fylla i innehållet och sätta igång kommunikationen till dina kunder redan idag.

Övergiven kundvagn

Skicka ett mejl till de kunder som lämnat en beställning i kundvagnen men inte beställt, det kommer garanterat att höja din konvertering.

Aktiverings kampanjer

Har en kund inte beställt något på sistone? Då kan vi sätta fart på kunden i fråga med våra aktiveringskampanjer. Dessa skickas helt automatiskt.

Födelsedagskampanjer

Gratulera dina kunder på födelsedagen, det leder till ökad lojalitet och det är ett väldigt bra sätta att driva försäljningen, varför inte slänga med en rabatt som kunden får just för att det är hens födelsedag.

Välkomstkampanj

Varje bra förhållande börjar med ett bra välkomnande. Här har du chansen att inte bara få kunden att känna sig välkommen, du kan även passa på att beskriva varför de ska beställa av just dig.

Produktrecensioner

Du skickar ett mejl till en kund som har beställt en produkt och ber dem ge en recension av produkten eller varför inte kundupplevelsen och beställningen som helhet?

Image

Skapa nyhetsbrev enkelt

Med vår enkla drag&drop editor kan du snabbt skapa vackra nyhetsbrev med din egen stil och med produkterna från dina kollektioner. Med kopplingen mellan plattformarna kan du ändra beskrivningar, priser, omdömen och bilder och de kan laddas automatiskt i ditt nyhetsbrev. Ju mer du automatiserar, desto mer tid sparar du.

Något vi ofta pratar om är relevans, och du kan göra dessa nyhetsbrev hyper relevanta med personligt och dynamiskt innehåll baserat på intressen A/B tester och mycket mer.

Segmentera efter köpbeteende

Beställningshistoriken synkroniserar vi med din e-commerce plattform. Det innebär att du enkelt kan skapa målgrupper baserat på köpbeteende. Med andra ord kan du kommunicera baserat på liknande produkter (eller tillbehör) datum, ordervärde eller en kombination av all data du samlar in.

Statistik i realtid

I rapporterna för varje utskick ser du hur ditt nyhetsbrev har fungerat. Du kan se hur mycket det har genererat, öppningsfrekvens, delningar i sociala medier och så vidare. Allt för att du ska kunna skapa ett bättre nyhetsbrev nästa gång.

Detta är också användbart inom e-commerce

Nedräkning

Du kan lägga till en timer som räknar ner i ditt nyhetsbrev, givetvis för att ge intrycket av att det är bråttom. Detta har visat sig öka konverteringen avsevärt.

Bygg på din data med en pop-up

Med vår lösning kan du använda pop-ups på sidan för att samla på mer data från dina besökare. Ju mer data du har, desto bättre kan du kommunicera.

Rabattkoder 

Skicka unika rabattkoder till dina mottagare i nyhetsbrev och automatiska mejl, tillexempel välkomstmejlet. Ett enkelt sätt att få mottagaren att beställa på direkten.

Automatisera dagliga utskick

Har du dagliga deals eller rabatter men vill lägga tid någon annanstans? Det är inga problem att automatisera hela processen hos oss.

Image

Spotler e-commerce – funktioner

Alla dessa funktioner är en del av våra e-commerce plattform som vi har tagit fram just för de företag som vill sälja sina produkter online. Du hittar ett axplock av vad du kan göra med oss nedan.

Några av Spotlers funktioner

  • Nyhetsbrev
  • Automatiserade kampanjer
  • Landningssidor
  • Formulär och landningssidor
  • Målgrupper och segmentering
  • A/B testing
  • Rapporter
  • Hemsidan kan ha pop-ups
  • SMS
  • Men vi har mer!

Vill du veta mer om vår plattform?

Då är det bara att schemalägga en demo med oss, vi tar gärna en diskussion kring vad du vill uppnå och hur vi kan hjälpa dig att öka din försäljning.

Go to top
Direct Contact